تجلیل از برترین تولیدکنندگان غذایی در یزد
به مناسبت روز جهانی غذا از واحدهای تولیدی برتر تجلیل و تندیس و لوح زرین سازمان غذا و دارو به آنها اهدا شد.
به گزارش طلوع یزد، مدیر غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: به مناسبت روز جهانی غذا، 15 تولید کننده غذایی برتر، 22 مسئول فنی ، 2مسئول ازمایشگاه، 17 واحد تولیدی قابل تقدیر و 1 آزمایشگاه همکار برتر در استان یزد معرفی و با اهدا تندیس و لوح زرین سازمان غذا و دارو از ان ها تجلیل شد.
دکتر موررکیان ادامه داد: ارتقای امتیازهای prps که نمره A را کسب کرده اند، کسب نمره قابل قبول در شاخصهای عدم انطباق و عرضه موادغذایی با کیفیت در بازارهای داخل و خارج کشور از موارد انتخاب واحد تولیدی برتر در استان یزد است.
وی به نقش غذا و سبک زندگی در ابتلا به بیماری کرونا اشاره کرد و افزود: براساس بررسیهای انجام شده، افرادی قربانی کرونا میشوند که از سبک زندگی غلط رنج میبرند.
دکتر موررکیان تصریح کرد: در تمام دوران ها، مواد غذایی هم به لحاظ انتقال بیماری از جمله بیماریهای غیر واگیر و بیماریهای واگیردار و هم از لحاظ ارزش غذایی و ایجاد سیستم ایمنی قوی از اهمیت ویژهای برخوردار است.