فعالیت هسته های پژوهشی از ایده تا اقدام/ دستاورد استمرار رویداد ملی عصر امید
به گزارش طلوع یزد، دکتر مریم نیری، مدیر پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد یزد گفت، هسته های پژوهشی به عنوان یکی از محورهای اصلی رویداد گام دوم، در راستای اعتلای جایگاه علمی و فن آوری دانشگاه و دستیابی به یافته های نوین شکل گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، نشستی با حضور دکتر دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد یزد و دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص عملکرد هسته های پژوهشی در سالن کنفرانس شهید شیخ الاسلامی حوزه پژوهشی واحد یزد برگزار شد.
دکتر مریم نیری، مدیر پژوهش و فن آوری دانشگاه و مسئول کارگروه استانی هسته های پژوهشی دانشگاه آزاد یزد، در اظهار کرد، اولین رویداد ملی عصر امید یکی از اقدامات مهم و اساسی در راستای دانشگاه مسئله محور و کارآفرین بود که بازتاب گسترده ای در میان دانشجویان و فرهیختگان دانشگاهی به دنبال داشت.
وی، افزود هسته ها به عنوان یکی از محورهای اصلی این رویداد در راستای اعتلای جایگاه علمی دانشگاه و دستیابی به یافته های نوین علمی شکل گرفتند تا با راهکارهای دانش پایه برای حل مسائل در مسیر تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین گام بردارند.
نیری، در خصوص حمایت همه جانبه و رهنمودهای ارزشمند مسوولان دانشگاه آزاد یزد در مسائل فناورانه و دانش بنیان، تداوم فعالیت کارگروه های هسته های پژوهشی را اقدامی بزرگ در جهت سیاست ها و راهبری کلان دانشگاه در خصوص توسعه زمینه های فناوری، نوآوری و کارآفرینی منتسب به جامعه دانشگاهیان برشمرد و ابراز امیدواری کرد مشارکت فعالانه استادان و ادامه فعالیت آنها با ورود به مرکز رشد واحدهای فناور، به عملیاتی شدن پروژه های مطروح شده بیانجامد و شاهد دستاوردهای آن در رویداد عصر امید ۱۴۰۲ باشیم.
در پایان، استادان حاضر در جلسه به بیان برنامه های اجرایی، چالشهای پیش رو و اقدامات آتی هسته های پژوهشی خود پرداختند و مقرر شد برای استمرار فعالان، فرآیند پذیرش و استقرار در مرحله پیش رشد را طی کنند.