رئیس پارک علم و فناوری یزد:

انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین پارک علم و فناوری یزد و مرکز تحقیقات صنایع دفاعی

لینک کوتاه

رییس پارک علم و فناوری یزد,به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین پارک علم و فناوری یزد و مرکز تحقیقات صنایع دفاعی در هفته‌های اخیر اشاره و تصریح کرد: براساس این تفاهم نامه ۲۰ میلیارد تومان جهت انعقاد قرارداد و حمایت از شرکت‌های فناور فعال در زمینه صنایع دفاعی تخصیص یافته است.

به گزارش پایگاه خبری طلوع یزد،«سید حبیب الله میرغفوری»  به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش در نشست با خبرنگاران اظهارکرد: پارک علم و فناوری یزد به لحاظ قدمت و تعداد شرکت‌های مستقر که هم اکنون شامل ۵۸۰ شرکت اعم از هسته‌های فناور، شرکت‌های مرحله رشد و شرکتهای رشدیافته است، به عنوان دومین پارک علم و فناوری بزرگ کشور شناخته می‌شود.

وی با بیان این که پارک فناوری یزد جزو پارک‌های سطح یک کشور فعالیت دارد، به نقش محوری پارک‌های علم و فناوری استان‌ها در توسعه اقتصاد دانش بنیان و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد.

وی به سهم خوب پارک علم و فناوری یزد در زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و یادآور شد: هم اکنون بالغ بر چهار هزار نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به طور مستقیم در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند.

میرغفوری با اشاره به اقدامات سال‌های اخیر در حوزه زیرساختی پارک، گفت: خوشبختانه با این اقدامات مشکل جذب و پذیرش شرکت‌های جدید به دلیل محدودیت فضای فیزیکی مرتفع شده به نحوی که امروز هیچ شرکتی را در صف پذیرش نداریم.

میرغفوری با بیان این که هم اکنون ۱۷۴ شرکت دانش‌بنیان در سطح استان فعالیت دارند، از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان از محل صندوق نوآوری و شکوفایی برای تقویت شرکت‌های موفق جهت کسب مجوز دانش بنیانی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های در دست اقدام شاهد جهش در تعداد شرکتهای دانش بنیان استان باشیم.

وی به ورود پارک علم و فناوری یزد به حوزه هوش مصنوعی با جهت‌گیری معین و مشخص اشاره و بیان کرد: در این رابطه ساختمان شهید چمران در پارک فناوری یزد ایجاد و در اختیار شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی قرار گرفته است.

وی در این رابطه از برگزاری رویدادهای متعددی خبر داد و گفت: برگزاری رویداد تانا در هوش مصنوعی را نیز در دستور کار داریم و امیدواریم بتوانیم گام موثری را در حوزه شرکت‌های مرتبط با هوش مصنوعی را رقم بزنیم.

رئیس پارک علم و فناوری یزد اقدامات حوزه آموزش و ترویج این پارک را فعالانه خواند و در ادامه از صندوق پژوهش و فناوری یزد به عنوان یکی از صندوق‌های توسعه یافته در کشور یاد کرد و گفت: سرمایه این صندوق در سال گذشته از ۴۳ میلیاررد تومان به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش یافته و امسال نیز افزایش این سرمایه به ۲۲۰ میلیارد تومان در حال پیگیری است.

حسین رحیمی» معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد نیز در این نشست با اشاره به اقدامات زیرساختی صورت گرفته در این مجموعه طی یکی دو سال گذشته به ویژه در راستای فضاهای فیزیکی و  فناوری، گفت: تکمیل ساختمان شهید احمدی روشن به وسعت ۳۵۰۰ مترمربع جهت استقرار ۵۴ شرکت فناور، ایجاد دو سالن همایش ۱۰۰ و ۲۰۰ نفری، ایجاد فضاهای نمایشگاهی در پارک و افزایش ۴۴۰۰ مترمربعی وسعت مجموعه اقبال از جمله این اقدامات بوده است.

وی از ایجاد ساختمان شهید چمران در مجموعه اقبال جهت شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی خبر داد و گفت: یک‌سری فضاهای کوچک جهت شرکت‌های پیش رشد نیز در پارک ایجاد و زمینه استقرار ۴۵ شرکت پیش رشد در این مجموعه مهیا شد.

رحیمی با اشاره به عملیات آماده سازی ساختمان دانش به وسعت ۵۰۰ مترمربع جهت ایجاد پردیس هوایی پارک فناوری یزد، گفت: زمینی به وسعت ۴۵ هکتار نیز در منطقه کاریزبوم جهت راه‌اندازی پردیس فناوری پارک واگذار شده که امیدواریم با رفع موانع حقوقی، عملیات اجرایی آن انجام شود.

نوید نصیری‌زاده» معاون خدمات فناوری پارک فناوری یزد هم

از برگزاری دوره‌های آموزش کشوری در زمینه کسب و کارهای حوزه نواوری و فناوری با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری توسط پارک علم و فناوری به صورت مجازی و با حضور اساتید ملی خبر داد و گفت: در حوزه مشاوره و منتورینگ نیز اقدامات قابل توجهی در پارک صورت گرفته است به عنوان نمونه در این مدت ۵۳۵ مشاوره به شرکت‌های مستقر در پارک ارائه شده است.

نصیری‌زاده با اعلام خبر جذب ۴۲ شرکت برای دوره پیش رشد در پارک علم و فناوری یزد، در رابطه با پرداخت تسهیلات حمایتی به شرکتهای مستقر در پارک یزد، تصریح کرد: جمعاً ۲۰۷ میلیارد تومان تسهیلات تبصره‌ای و ۵۴ میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق پژوهش و فناوری، در سال گذشته توسط پارک به شرکت‌های متقاضی پرداخت شده است.

وی در همین رابطه یادآور شد: سال گذشته از محل تبصره ۱۶ جمعاً ۱۴۳ میلیارد تومان اعتبار برای استان منظور شده بود که یزد با جذب ۱۰۳ درصدی اعتبارات رتبه اول کشور و با تفاوت قابل توجهی تهران با جذب ۱۷ درصد اعتبارات این بخش، رتبه دوم کشور را کسب کرد.

به گفته نصیری‌زاده، پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ نیز برای سال جاری ابلاغ شده و شرکت‌ها باید از طریق سامانه خدمت برای دریافت آن ثبت نام کنند.

در پایان این نشست علی اکبر قیومی» معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری یزد نیز با اشاره به فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری، از برگزاری نمایشگاهی به همین مناسبت در محل سالن غدیر دانشگاه یزد خبر داد و گفت: این نمایشگاه با رویکرد نوآوری و فناوری و پژوهش‌های کاربردی و تبدیل به ثروت شده از یکشنبه ۱۸ آذرماه و به مدت سه روز دایر خواهد شد.

به گفته وی، هماهنگی‌های لازم جهت حضور شرکت‌های فناور استان در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری در پایتخت نیز انجام شده که در این باره تاکنون مقدمات حضور ۲۰ شرکت از یزد برای این نمایشگاه صورت گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه شما پس از تایید نمایش داده خواهد شد.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply. این سایت توسط ریکپچا محافظت می شود و خط مشی رازداری و شرایط خدمات گوگل اعمال می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *