در نشست شورای فرهنگی عمومی استان یزد؛

سند مهندسی فرهنگی استان یزد رونمایی شد

لینک کوتاه

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: سند مهندسی فرهنگی یزد چراغ راهی برای پیمودن امور فرهنگی استان است.احسان عابدی با اشاره به برگزاری 13 جلسه شورای فرهنگ عمومی یزد در دولت سیزدهم اظهار داشت: استان یزد از لحاظ برگزاری تعداد جلسات شورای فرهنگ عمومی در سطح کشور رتبه اول را در دولت سیزدهم به خود ...

به گزارش طلوع یزد،احسان عابدی با اشاره به برگزاری 13 جلسه شورای فرهنگ عمومی یزد در دولت سیزدهم اظهار داشت: استان یزد از لحاظ برگزاری تعداد جلسات شورای فرهنگ عمومی در سطح کشور رتبه اول را در دولت سیزدهم به خود اختصاص داده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد در این نشست با اشاره به تکلیف استانها برای تدوین برش استانی نقشه مهندسی کشور از سال 99 گفت: یکی از کارهای مهم بر زمین مانده در حوزه فرهنگ، تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان بود که از ابتدای مسئولیت بنده موضوع پیگیری و وارد حوزه اجرا شد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان افزود: ما در استان یزد برای اولین بار در سطح کشور تهیه و تدوین این نقشه را در قالب یک طرح پژوهشی تعریف کردیم تا از نگاه های سلیقه ای و بدون پشتوانه کارشناسی خودداری کنیم و جوانب عالمانه و کارشناسی شده طرح را رعایت کنیم.
وی بااشاره به رونمایی از نقشه مهندسی فرهنگی استان یزد گفت: تهیه این نقشه از مطالبات رهبری بود که سال‌ها طول کشید تا مصوبات مربوط به آن در سطح دولت اخذ شود و در نهایت اواخر سال 1399 وظیفه تهیه برش استانی به استان ها ابلاغ شد که موظف شدند در این زمینه اقدام کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه در دولت سیزدهم تدوین این برنامه در دستور کار جدی استان یزد قرار گرفت و با استفاده از تجربیات استان‌های دیگر طرح‌های پژوهشی این سند به‌صورت جدی پیگیر شد گفت: پس از انجام پژوهش‌های مربوطه، 24 جلسه کارشناسی برگزار شد و فهرست اولیه مسائل استان احصا و در جلسه شورای فرهنگ عمومی نیز بحث و نظرات اعضا در جلسات متعددی بررسی و جمع بندی شد و نهایتا در شورای انقلاب فرهنگ عمومی کشور تصویب شد.

عابدی با تأکید بر اینکه در این سند به 5 مسئله کلان استان پرداخته شده است تصریح کرد: در زمینه حوزه «فرهنگ، هنر، رسانه» پشتیبانی نامناسب نظام مدیریت و توسعه از فرهنگ و نابسامانی فرهنگی به عنوان مهمترین مشکل تشخیص داده شد.

وی ادامه داد: در امور «دینی»، «تعلیم‌وتربیت»، «اجتماعی»، «زنان و خانواده»، «اقتصاد و فرهنگ» نیز موضوعاتی مطرح و دلایل و مشکلات اصلی این حوزه‌ها شناسایی شده است.
وی ادامه داد: در این سند وظایف دستگاه‌های مختلف فرهنگی وغیرفرهنگی به‌ صورت دقیق مشخص شده است و پس از رونمایی وظایف به آنها ابلاغ خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با بیان اینکه در سال جدید اعتباراتی برای اجرای سند مهندسی فرهنگی استان یزد در نظر گرفته شده است تصریح کرد: این سند حاصل خرد جمعی و نخبگان و کارشناسان است و با یک نگاه بلندمدت تهیه شده است و یک چراغ راهی است برای طی‌کردن مسیر فرهنگی استان که امیدواریم نتایج خوبی برای استان یزد داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه شما پس از تایید نمایش داده خواهد شد.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply. این سایت توسط ریکپچا محافظت می شود و خط مشی رازداری و شرایط خدمات گوگل اعمال می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *